Dag 6. Min dag.

Tråkigt att jag fick just denna punkt en dag som denna. Jag är sjuk och hur rolig är en sån dag på en skala?!

Jag vaknade upp bredvid min älskade vän Adam, jag är som sagt sjuk så han fick gå ut med Bumsan åt mig. Därefterblev det film, vi såg "The karate Kid", grymt bra film. Sen skulle han vidare och jag tod mig ut till bilen för att åka och köpa hem lite från Ica. Det blev naturgodis, läsk, ost, mjölk, risifrutti & Ben & Jerry´s glass :D Jag handlade bara massa gott för att jag är sjuk :P

 

Väl hemma igen slängde jag mig i soffan bredvid Clara och vi tittade på skärgårdsdoktorn, så bra. Jag åkte och handlade och kom hem, helt jävla slut, manm ska inte gå ut när man har feber! Sen har jag även tittat på "He´s just not that into you", vilken bra film :D Det är en riktig sego dag för min del.

 

Pratat med mamma min i telefonen, hon är den bästa att prata med. Hon känner mig allt för bra och det hjälper alltid lite att prata med mamma <3

 

Nu ska jag fortsätta ligga i soffan, titta på ytterligare någon film och äta glass!

 

 

Puss & hej / Linn Karlsson


Dag 5. Vad är kärlek.

Kärlek!? Ja, vad är kärlek. Jag har funderat mycket på det och det är svårt att veta vad kärlek är.  Det finns förhållande kärlek, när två människor hittar varandra, delar allting och blir ett tillsammans. Men hur vet man att kärlek är äkta kärlek. Är det när det pirrar i magen och man blossar upp och blir röd för ingenting?! Jag vet inte. Jag vet att kärleken är svår, den är svår att få att fungera bra.

Sen finns det vänskaps kärlek, att ta till sig någon finnas där för någon, hjälpa varandra i det som är svårt. Vänskapen tycker jag är det dybaraste en människa kan ha. Man ska vara rädd om sina vänner och inte låta sig luras av rykten. Man ska hålla hårt i sina vänner för det är dom som förhoppningsvis alltid står kvar.

 

När man älskar någon på riktigt så älskat man hela personen, man älskar alla de styrkor personen kan ha och även dens svagheter. Man kan inte sortera bort det man inte "vill ha", då är det inte kärlek. Då är det ett försök till kärlek. Vi kan inte försöka forma om de vi älskar utan vi älskar dom precis som de är.

 

Sen har vi även kärleken till familjen, den som i stort sett är inristad i hjärtat, familjen älskar man oavsett. vad skullen jag göra utan min familj? Det skulle aldrig gå. De är familjen som man vandrar med genom hela livet. Familjen är något  man ska hålla hårt om, vara rädd om & kanske priorietera mer än vad man gör.

 

Jag vet att kärleken är svår men även kan den vara helt underbar!

 

 

 

/Linn Karlsson


Dag 4. Det här åt jag idag.

Nu har jag varit så där dålig på att blogga igen, vilket gjort att jag missat några av punkterna jag skulle ha skrivit om. Jag kör några ikväll sen försöker jag bättra mig ;)

 

 

 

Attans otur att jag fick just denna punkt idag, just idag som jag varit grymt onyttig . Hehe! Jag vaknade sent och startade dagen med en förjävla god toast. Sen har jag knapprat halstabletter. Sen åt jag på Donken med Lina & Frugan. Det va himlans gott faktis ;)

 

Det är vad jag ätit idag :D

 

/ Linn Karlsson


Dag 3. Mina föräldrar.

Min mamma heter Carina och är 47 år, hon ser dock yngre ut. Hon är skit snygg och jag är så stolt över henne.

Det är min mamma som tillsammans med plastpappa Håkan uppfostrat mig. Idag är dom skilda. Mamma jobbar som personlig assistent och bor på landet utanför Enköping. Håkan jobbar som rörmokare och bor i Enköping.

Mamma älskar att träna och är väldigt pedantisk.

 

Min riktiga pappa heter Poje, mamma och Poje gick ifrån varandra när jag bara var något år gamal. Till en början var jag varannan helg hos Poje, men vår kontakt upphörde när jag va ca 3 år.

Jag bodde då heltid hos mamma och vid samma tid träffade hon Håkan, som blev som min pappa. Han tog mig tills sig som sin egen dotter och han & jag va väldigt nära varandra.Mamma & Håkan gifte sig och skaffade då min lillebror.

Kort & gott!

 

 

Vackra mor min <3

 

/ Linn Karlsson


Äkta

Idag har jag jobbat hela dagen & hela kvällen. Väl hemma så ploclade Robert & Frugan upp mig, även Sofi var med :) Vi åkte runt lite sen blev det Latte på donken, himlans gott. Nu ligger jag i sängen under mitt varma täcke och är inte ett dugg trött. Men tänkte försöka sova snart för vill upp i tid så jag kan städa lite. Klockan ett ska jag & Robert hämta Frugan för då bär det av till Västerås, shoppa lite kläder kanske :D

 

Längtar tills Fredag, då är det partaj på schemat. Jag lever för helgerna! Det har ju blivit en tradition att gå ut på Joar varje år när Björn Rosenström kommer :D Brukar va ganska mycket folk då också. På fredag är det all in som gäller! Hell yeeh!

 

Puss & godnatt suckers. / Linn Karlsson


RSS 2.0