jag är en äkta nörd,

Ja då har ytterligare en dag av mitt skittråkiga liv gått!

Idag har jag jobbat på bästaste jobbet, jätte mysigt dom ger mig såå mycket glädje :) Precis vad jag behöver.

Söutade halv ett så kom hem ett, vad har jag gjort? inte ett jävla skit, i fyra timmar har jag suttit på min röv i soffan, tittat tv o suttit vid datan. KATASTROF! Desutom har jag inga pengar kvar denna månad :O kan det bli bättre? Denna månad kan jag erkänna att jag spenderat mer pengar än jag har :P

 

Ikväll sk ajga nog göra något kasnke hahahaa, nej jag vet inte kanske leka med en vän. Nu till dagens problem, vad fasen ska jag käka till kvällsmat :D Hahaa, något ska jag komma på :D

 

Måste duscha o käka mat måste bara skärpa till mig o lyfta min feta röv från mmoin sköna soffa :D

 

Puss på er! / Linn Karlsson


Stupid!

Idag har jag jobbat fram till halv ett, sen bar det av tillbaka till Enköping där jag träffade Sofi på skolan, prata skit, nu är jag hemma hos bumsan:) Ska snart promenera med henne för att möta sofi.

Ikväll hörde jag någon som sa ÖB klockan sju så jag kollar troligen läget där med sofi hoppas jag :D

Gud vad jag tycker mitt liv är tråkigt just nu, vet inte varför men så är det. Vill bli glad som jag var för några veckor sen, det suger att se sig själv i spehgeln och känna att man är långt nere igen, att man snart är nere i botten, vad ska amn göra? Jag kan inte komma på vad fastän jag funderar 24/7!!!

 

Jaja, sluta tycka synd om sig själv kanske!

 

Puss och hej /Linn Karlsson


Uppdatering "om mig",

Fullständigt namn: Anna Maria Linn Karlsson
Tilltalsnamn: Linn
Född: 1990.01.15
Skola: Gått ut, jobbar just nu.
Bor: Västerviksgatan i enköping
Intressen: Leva livet med mina vänner.
Syskon: Malin, Patricia, Marcus & André
Civilstaus: Singel
Älskar:  Vännerna
Hatar: H*N
Favoritmat: Det som är gott :D
Favorit färg: Röd kanske?
Utomlands, vart: Grekland, spanien & Thailand
Framtidsplaner: Inga alls just nu, Resa kanske, hitta kärleken & mig själv.
Drömjobb: Barnmorska
Tatueringar: två

Återuppta mitt bloggande,

Jag har verkligen inte bloggat på hundra år känns det som. Dags att börja igen massor av känslor som bubblar över och att skriva av sig är faktis himla skönt.

 

Humör just nu? Jag känner mig utnyttjad, sårad, ensam, arg, ledsen & blåst. Att så många känslor kan upplevas samtidigt. Det gör ont. Försöker sätta på mig masken och le, låtsas som att allt är bra, har funkat ett tag nu. men idag har jag gratit, jag som slutat gråta, tänker inte gråta mer, vill inte och andå kom det idag! FAN  säger jag bara.

Igårkväll var det intressant, trodde du skulle vara en jämnlike när det gällde att "diskutera" men kände att du va så liten. Kändes så bra och det ända jag kunde göra va att hånflina, klunde inte hålla mig. Tråkigt att du inte slog hade jag fått garva ännu mera, jag unnade dig varenda litet ord du sa/kallade mig för ditt ordförråd verkar inte vara särskilt stort. Jag ler, unnar dig det och hoppas du är stolt över dig själv. Men att skrika när du gått ifrån mig kallar jag fegt du kunde lika gärna sagt det när vi stod mellan fyra ögon, men som sagt jag unnar dig det. Men slå aldrig någonsin någon som står mig nära, såra ingen som står mig nära!!! Att våga med alkohol i kroppen måste kännas stort för dig! En annan kan ta det spiknykter precis som jag va igår. oh du jag är inte det minsta rädd för dig snarare tvärtom, tycker synd om sånna som sig som måste bete sig så för att få uppmärksamhet. Jag nämner inga namn ingenting för jag behöver inte sjunka till din nivå.

 

Jag har satt stopp, tack och hej, adjö etc. Ditt val. Korkat puckat pinsamt patetiskt!!

 

Nu ska jag glo tv för mig själv!!!!

 


RSS 2.0